Account Executive - Aarhus

Time:

Full-time

Location:

Aarhus

Start Date:

ASAP

Vil du være med til at drive væksten mod nye internationale højder?

Har du lysten og evnen til at bruge telefonen samt Linkedin som dit primære arbejdsredskab og kan du booke møder, foretage demoer og forestå forhandlingerne med potentielle kunder? Så kan du være den kommende AE hos AccuRanker.

Jobbet

Du vil blive en del af en salgsafdeling, hvor der er fokus på resultater og højt til loftet. Du er drevet af at gå forrest og yder altid det ypperste i dit bidrag til virksomhedens videre vækst. Du har konstant har øje for nye udviklingsmuligheder, og misser aldrig en mulighed for at identificere og kontakte potentielle nye kunder.

Det vigtigste er, at du har et højt energiniveau og lysten til at opnå et detaljeret vidensniveau omkring kunderne. I takt med du opbygger din egen kundeportefølje vil du også afholde online møder med fokus på kundens udbytte ved at bruge AccuRanker.

Hvem er du?

Du er drevet af salg og trives i et konkurrencepræget miljø. Du forstår at arbejde selvstændigt og systematisk for at opnå egne salgsbudgetter, samtidig med du besidder en smittende vinder attitude.

Som person er du lyttende, udadvendt, og direkte. Du er både velovervejet samt reflekterede, og evner at tilpasse sig de processer og standarder, der hjælper dig og kunderne til success.

Vi tilbyder dig

  • Mulighed for at blive en del af en allerede international anerkendt virksomhed i vækst
  • Mulighed for at skabe din salgskarriere i et internationalt tempofyldt miljø hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Målrettet salgstræning på højt niveau
  • En attraktiv lønpakke med en god fast løn og provision og bonus.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende til hj@accuranker.com. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Henrik Jørgensen på tlf. 53 53 42 80 eller på ovenstående mailadresse.

AccuRanker er verdens hurtigste og mest præcise rank tracker. Vi har kunder i over 70 lande, der anvender vores værktøj til at analysere og holde styr på søgeord. Vi har et ungt, dynamisk hold der ligger liv og sjæl i at fortsætte den fantastiske vækst vi har oplevet igennem de sidste 8 år.

Footer

Denmark Office

USA Office

VISAMastercardAMEXPayPal
2013 – 2022 © AccuRanker. All Rights Reserved.