Digital Marketing Manager - Aarhus

Full-time . Aarhus . Start date: ASAP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Skal du være Digital Marketing Manager i en af verdens hotteste SEO SaaS virksomheder?

Er dine markedsføringsevner i verdensklasse? Vil du have en nøglerolle i AccuRankers fremtidige markedsføring, planlægning og forretningsudvikling?

Så lad os tage en snak!

AccuRanker har siden 2013 være et af de førende værktøjer inden for SEO verdenen. Vi har høje ambitioner og sætter en ære i at skabe tekniske løsninger i særklasse, der får vores kunder til at juble. AccuRanker er en rank tracker kendt for at være hurtig, præcis og brugervenlig og vores kunder er derfor nogle af de største danske og udenlandske webshops samt digitale bureauer.

Din rolle

Som vores nye Digital Marketing Manager vil du arbejde direkte med vores CSO om at udvikle og implementere vores markedsføringsstrategi, når vi bevæger os ind i næste kapitel af vores vækstrejse.
Du vil være “Go-to-person” på virksomhedens marketingaktiviteter og du vil være ansvarlig for virksomhedens kommunikation og kampagner på de sociale medier. Din indsats skal definere AccuRankers online tilstedeværelse på vores forskellige platforme og du skal være frontløber på at eksekvere og optimere vores indsatser.

Om dig

Vi forventer, at du er visionær, overtalende og at du brænder for at lave ekstraordinære løsninger. Vi forventer, at du har erhvervserfaring og gerne erfaring med SaaS produkter på internationalt plan. Du skal have indgående forståelse for SEO, kunne kommunikere skarpt på engelsk og derudover skal du have erfaring med de forskellige kommunikationskanaler som LinkedIn, Facebook mv. Du er typen, der selvstændigt og struktureret kan drive dine projekter i mål i tæt samarbejde med salgsafdelingen og den øvrige ledelse.

Personlige kompetencer er lige så vigtige som faglige, så det er vigtigt, at du vil være en del af en virksomhed med en stærk holdånd, hvor vi yder vores bedste, kommer i mål med vores projekter og medvirker aktivt til at fastholde en positiv og ambitiøs kultur.

Vi tilbyder

Stillingen er en fuldtidsstilling og lønnen fastsættes efter kompetencer og erfaring. Vi holder til ved åen i hjertet af Aarhus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med højt til loftet og udsigt ud over hele Aarhus. Når du ser dig omkring, vil du se dybt dedikerede kolleger, der brænder for deres fag og ekseptionelle løsninger til vores kunder. Vi er ikke bange for at afprøve nye ideer og teknologier og du vil opleve at være tæt på, hvor beslutningerne træffes og se resultater af dit arbejde.

Er det dig vi søger?

Hvis ovenstående lyder attraktivt for dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning samt CV til hr@accuranker.com. Vi vurderer løbende kvalificerede ansøgninger og indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores CSO Søren Rasmussen på tlf. +45 3022 3600. Vi glæder os til din ansøgning!

Ready to join AccuRanker?