Sales Development Representative - Aarhus

Full-time . Aarhus . Start date: ASAP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Er du drevet af at levere resultater og har du et drive udover det sædvanlige? Så kan du være den kommende SDR hos AccuRanker.

Jobbet

Du vil blive en central del af vores salgsafdeling, og bliver vores første kontakt ud mod vores nye kunder.

Du skal have lysten og evnen til at bruge telefonen samt Linkedin som dit primære arbejdsredskab, i arbejdet med at, kontakte og booke møder med nye kundeemner. Hos Accuranker stiller vi alle de nødvendige redskaber til rådighed for dig, så vi sammen sikrer at du bliver en succes i din nye rolle.

Du er drevet af at gå forrest og yder altid det ypperste i dit bidrag til virksomhedens videre vækst. Du har konstant har øje for nye udviklingsmuligheder, og misser aldrig en mulighed for at identificere og kontakte potentielle nye kunder.

Det vigtigste er, at du har et højt energiniveau og nyder at bruge telefonen som redskab til at booke møder/online møder med potentielle kunder.

Hvem er du?

Du er drevet af salg/mødebooking og trives i et konkurrencepræget miljø. Du forstår at arbejde selvstændigt og systematisk for at opnå egne budgetter, samtidig med du besidder en smittende vinder attitude.

Som person er du lyttende, udadvendt, og direkte. Du er både velovervejet samt reflekterede, samtidig skal du kunne kommunikere på flydende Dansk og Engelsk.

Vi tilbyder dig

  • Mulighed for at blive en del af en allerede international anerkendt virksomhed i vækst
  • Mulighed for at skabe din salgskarriere i et internationalt tempofyldt miljø hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Målrettet salgstræning på højt niveau
  • En attraktiv lønpakke med en god fast løn og provision og bonus.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende til sora@accuranker.com. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Søren Rasmussen på tlf. 30 22 36 00 eller på ovenstående mailadresse.

AccuRanker er verdens hurtigste og mest præcise rank tracker. Vi har kunder i over 70 lande, der anvender vores værktøj til at analysere og holde styr på søgeord. Vi har et ungt, dynamisk hold der ligger liv og sjæl i at fortsætte den fantastiske vækst vi har oplevet igennem de sidste 8 år.

Ready to join AccuRanker?