Integrer AccuRanker med Danhost

 

AccuRanker har indgået et samarbejde med DanHost. Samarbejdet har det mål for øje at skabe merværdi for DanHost's kunder. Når du har oprettet en AccuRanker konto kan denne kobles op til webshoppens administration. Du kan herefter følge med når din position bliver bedre.


Danhost og AccuRanker


Hvem bruger AccuRanker

AccuRanker er et SEO redskab til at overvåge din og konkurenternes position på Google og Bing. Det benyttes af stort set alle bureauer der arbejder med online marketing herhjemme, såvel som et stadig større antal af udenlandske og internationale bureauer. Herudover bruger store spillere på e-handelsmarkedet også AccuRanker. Så som Dansk Supermarked Group, Saxo og mange mange flere.

 AccuRanker hjælper selvfølgelig ikke kun de store med at blive større. Flere og flere webshopejere vælger at varetage deres eget marketing- og optimeringsarbejde på deres egne vare og hjemmesider.

 

Hvad er AccuRanker


AccuRanker Dashboard

 

Den måde vores brugere får værdi ud af AccuRanker er ved præcist at overvåge deres søgemaskineoptimering (SEO). Ifølge SEO eksperter er det afgørende at analysere på dine søgeords fremgang. Uanset om du vil sælge mere i din lokale blomsterbutik eller webshop for svømmetøj, så er vejen til succes med SEO at overvåge, hvordan dine søgeord faktisk klare sig på søgemaskinerne.


Det endegyldige mål med bedre placeringer på Google og Bing er:

 

  • Vækst og mersalg.
  • Højere indtjening.
  • At overhale konkurrenterne.
  • Eksponering af dit brand eller virksomhed.


Har Google fundet den rigtige side

 

Især webshops finder meget stor værdi i AccuRankers evne til at overvåge hvilken landingsside Google har valgt at finde frem til. Det sker desværre lidt for ofte at søgemaskinen finder frem til noget andet end den ønskede side. Dette kan føre til at besøgende ikke finder det de forventer, hvilket kan få den til at forlade siden hurtigt, og ikke køber noget.

 

Google holder samtidigt øje med hvor lang til besøgende bliver på din side (dwell time). En lav dwell time kan føre til at din side på sigt får dårligere placeringer. 

 

Accuranker kan sættes til at holde øje med dine landingssider, så problemet kan blive øst så snart det opstår.


Integration til Danhost Webshop

 

Flere webshops har fundet værdi i kombinationen mellem AccuRanker og DanHost. Fordelen ved at kombinere systemerne er, at DanHost giver mulighed for at se dine nøgletal direkte fra webshoppens administration. Når du gerne vil have dybere indsigt kan du gå til AccuRanker og se det komplette billede over dine placeringer.

Fordele ved AccuRanker sammen din Danhost webshop:


  • Få hurtigt overblik over dine søgeord og deres position.
  • Få indsigt i om dine tekster giver resultatet.


DanHost AccuRanker integration kontrolpanel

Rudt Søgaard

Hele samarbejdet mellem Danhost og AccuRanker har virket upåklageligt fra dag et. Der er nu også integreret AccuRanker i min webshop, sådan at jeg også herfra kan se de 5 bedste placeringer hele tiden.

AccuRanker får en stor anbefaling herfra – også til folk som ikke nødvendigvis er hajer til SEO!

Rudy Søgaard Technical project manager, RS3Dprint