Googles populära produkter

Senast uppdaterad den tisdag 2 januari 2024

För köprelaterade sökningar visar Google ofta en karusell med populära produkter som är relaterade till sökordet. Detta kan visas var som helst i SERP. Denna funktion innehåller produktens namn, en bild, recensioner och pris. När du klickar på den kommer du till en ny Google-sökning för det specifika sökordet.

Google-resultat på stationär dator

Google-resultat på mobil

Läs mer om vilka SERP-funktioner som finns tillgängliga i AccuRanker

Läs mer på

Google: Forskningsprodukt

Google: Förfina karusell

Google Shopping