Sletning af søgeord

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan kan jeg slette søgeord i AccuRanker?

Trin 1)

Du kan begynde at slette søgeord ved at vælge et, flere eller alle søgeord i søgeordslistevisningen. Det gør du ved at vælge afkrydsningsfeltet ved siden af søgeordet.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/selecting-keywords-768x243.png

Valg af alle søgeord.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/select-all-keywords-768x306.png

Professionelt tip:

Brug filtreringssystemet til at identificere de søgeord, du vil slette. Læs mere om filtrering af søgeord i AccuRanker.

Trin 2)

Vælg indstillingen "Papirkurv", og klik på "Slet søgeord".

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/deleting-selected-keywords-768x329.jpg

Læs mere om

Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk