Slette nøkkelord

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan kan jeg slette søkeord i AccuRanker?

Trinn 1)

Du kan begynne å slette søkeord ved å velge ett, flere eller alle søkeordene i søkeordlistevisningen. Dette gjør du ved å krysse av i avmerkingsboksen ved siden av søkeordet.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/selecting-keywords-768x243.png

Velge alle søkeord.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/select-all-keywords-768x306.png

Profftips:

Bruk filtreringssystemet til å identifisere søkeordene du vil slette. Les mer om filtrering av søkeord i AccuRanker.

Trinn 2)

Velg alternativet "Papirkurv" og klikk på "Slett søkeord".

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/deleting-selected-keywords-768x329.jpg

Les mer om dette

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.
Avtale et møte
Lukk