Customer Success Manager - Aarhus

Time:

Full-time

Location:

Aarhus

Start Date:

ASAP

Brænder du for at bidrage til succes og er du en stærk kommunikator? Så er du måske AccuRankers nye Customer Success Manager.

AccuRanker har siden 2013 være et af de førende SaaS værktøjer inden for SEO. Vi har høje ambitioner og sætter en ære i at lave tekniske løsninger i særklasse. AccuRanker er kendt for at være hurtig, præcis og brugervenlig. Vi er derfor det foretrukne værktøj for nogle af de største danske og udenlandske webshops samt digitale bureauer. Din rolle Som Customer Success Manager ved AccuRanker vil du være ansvarlig for at onboarde nye kunder, så de bliver fuldt fortrolige med systemet samt assistere eksisterende kunder i forhold til nye funktioner og specielle behov i deres rank tracking.

Din rolle

Du vil kommunikere med vores kunder via webinars, e-mail, zoom, chat og telefonisk. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative evner på dansk og engelsk er i særklasse. Du vil afholde online workshops, hjælpeguides m.m. og være en del af et dedikeret hold, der hver dag gør deres bedste for at give vores kunder den bedst tænkelige oplevelse med AccuRanker.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende og tålmidig. Vi forventer du møder omverden med et positivt mindset og det falder dig naturligt at hjælpe og assistere. Du er struktureret og kan opbygge professionelt præsentationsmateriale og drive ideer og projekter effektivt i mål.
Personlige kompetencer er lige så vigtige som faglige kompetencer, så det er vigtigt, at du vil være en del af en virksomhed med en stærk holdånd, hvor vi yder vores bedste og aktivt medvirker til at fastholde en positiv og ambitiøs kultur.

Vi tilbyder

Stillingen er en fuldtidsstilling og lønnen fastsættes individuelt efter kompetencer og erfaring. Vil holder til ved åen i hjertet af Aarhus, hvor vi har et åbent kontorlandskab med højt til loftet (billedligt og bogstaveligt), udsigt ud over hele Aarhus samt Sonos højtalere der afspiller din yndlingssang. Når du ser dig omkring, vil du se dybt dedikerede kolleger, der brænder for deres fag og ekseptionelle løsninger til vores kunder. Ekstra goder til dig er blandt andet sundhedsordning, kolde sodavand, varm kaffe, lækker frokostordning og et slag bordfodbold i ny og næ.

Er det dig vi søger ?

Hvis ovenstående lyder som dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning samt CV til hr@accuranker.com. Vi vurderer løbende kvalificerede ansøgninger og indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Jørgensen, CEO på tlf. 53 53 42 80. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Footer

Denmark Office

USA Office

VISAMastercardAMEXPayPal
2013 – 2022 © AccuRanker. All Rights Reserved.