Customer Success Manager - Aarhus

Time:

Full-time

Location:

Aarhus

Start Date:

ASAP

Er du drevet af at levere verdensklasse service til kunderne og har du et drive udover det sædvanlige? Er du struktureret og ambitiøs? Så kan du være den kommende Customer Success Manager hos AccuRanker.

Jobbet

Du vil blive en del af en salgsafdeling, hvor der er fokus på resultater og højt til loftet. Du er drevet af at gå forrest og yder altid det ypperste i dit bidrag til virksomhedens videre vækst. Du er skarpsindig, og har konstant øje for nye udviklingsmuligheder, og du er yderst struktureret i dit daglige arbejde.

Det vigtigste er, at du har et højt energiniveau og bruger dit engagement til at sikre kundernes success med AccuRanker. Du vil varetage mange forskelligartede opgaver, lige fra support, onboarding, salg og mødebooking og trives med at have mange bolde i luften.

Hvem er du?

Du er drevet af at dyrke relationen til kunden og trives samtidigt i et konkurrencepræget miljø, hvor ambitionerne er høje. Du formår at arbejde selvstændigt og systematisk, og leverer altid en velovervejet kommunikation til kunderne. Du nyder at sætte høje standarder for dig selv, dine kollegaer og på kundernes vegne.

Som person er du lyttende og udadvendt. Du er både velovervejet samt reflekterede, og evner at tilpasse sig de processer og standarder, der hjælper dig og kunderne til success.

Vi tilbyder dig

  • Mulighed for at blive en del af en allerede international anerkendt virksomhed i vækst
  • Mulighed for at skabe din salgskarriere i et internationalt tempofyldt miljø hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Målrettet salgstræning på højt niveau
  • En attraktiv lønpakke med en god fast løn og mulighed for bonus efter egen performance.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende til hj@accuranker.com. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Henrik Jørgensen på tlf. 53 53 42 80 eller på ovenstående mailadresse.

AccuRanker er verdens hurtigste og mest præcise ranktracker. Vi har kunder i over 70 lande, der anvender vores værktøj til at analysere og holde styr på søgeord. Vi har et ungt, dynamisk hold der ligger liv og sjæl i at fortsætte den fantastiske vækst vi har oplevet igennem de sidste 8 år.

Footer

Denmark Office

USA Office

VISAMastercardAMEXPayPal
2013 – 2022 © AccuRanker. All Rights Reserved.