Landingssider

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvad er AccuRankers faneblad Landing Pages?

Landingssider hjælper dig med at indsamle data på URL-niveau. Når du kombinerer data fra AccuRanker med Google eller Adobe Analytics, får du dybere indsigt i dine landingssider og deres udvikling over tid.

Alle AccuRanker-brugere kan få adgang til fanen Landing Pages og se mængden af Keywords og Search Volume-data for hver URL. Mere dybdegående data er dog forbeholdt brugere med abonnementer på 1000 søgeord eller mere. For mere information om disse abonnementer, klik her.

Hvad betyder kolonnerne for landingssider?

Nøgleord

Mængden af søgeord i AccuRanker, der peger mod landingssiden.

Søgevolumen

Kombineret søgevolumen for disse søgeord. Data er taget fra Google Keywords Planner.

SoV

Share of Voice for landingssiden.

Omkostningsværdi

Kombineret Cost-Per-Click (CPC) for alle søgeord. Hold musen over dette tal for at få det gennemsnitlige tal.

Google/Adobe Analytics-data

Organiske besøgende

Mængden af organiske besøgende på hver URL.

Gennemsnitlig tid brugt

Gennemsnitlig tid brugt på hver URL.

Gns. Indlæsningstid

Gennemsnitlig indlæsningstid for hver URL.

Afvisningsprocent

Bounce Rate er den procentdel af besøgende, der navigerer væk fra domænet uden at besøge flere sider.

Mål

Hvor mange gange en URL har opnået et mål i Analytics. Målene indstilles af dig i Analytics.

Omsætning

Hvor meget omsætning hver URL har genereret. Hvis dette tal lyder på $0, kan det skyldes, at Google Analytics ofte tilskriver omsætningen til din checkout-URL.