Skift fra HTTP til HTTPS

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvad skal jeg gøre i AccuRanker, når min hjemmeside er skiftet til HTTPS?

Når du har flyttet dit website fra HTTP til HTTPS i Google Search Console (<https://support.google.com/webmasters/answer/34437>), skal du afbryde HTTP GSC-forbindelsen fra domænet i AccuRanker.

Hvordan afbryder jeg en GSC-konto fra mit domæne i AccuRanker?

1. Gå til fanen 'Konto'

2. Klik på 'Tilsluttede konti'

1. Afbryd forbindelsen til den konto, der er forbundet til Google Search Console

Når det er gjort, skal den nye HTTPS-version af GSC være forbundet til domænet.