Import af søgeord fra HubSpot

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan kan jeg integrere min HubSpot-konto med AccuRanker?

Trin 1)

Gå til "integrationer", vælg HubSpot, og klik på "import fra tredjepart".

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/bulk-import-keywords-from-hubspot-768x242.jpg

Når du er inde i menuen "Bulk Import", skal du vælge "third-party".

Trin 2)

Vælg HubSpot som udbyder, og tilføj en beskrivelse.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/select-connection-provider-hubspot-768x622.jpg

Trin 3)

Log ind på din HubSpot-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

Herfra skal du give integrationstilladelser til AccuRanker.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/request-for-integration-permissions-768x455.jpg

Bemærk!

Hvis du ser denne besked, er det fordi, du ikke har adgang til HubSpots søgeordsværktøj.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/no-access-for-required-features-768x286.jpg

Trin 4)

Du kan nu importere søgeord fra HubSpot.

https://www.accuranker.com/wp-content/uploads/2019/08/bulk-import-keywords-768x679.jpg

Læs mere her

Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk