Oprettelse af forbindelse til Google Search Console

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan kan jeg forbinde min hjemmesides Google Search Console med AccuRanker?

Sammen med Google Analytics er AccuRanker i stand til at levere yderligere data. Dette inkluderer "Søgeordspotentiale" og "Estimerede månedlige besøgende" pr. søgeord.

Trinene nedenfor forklarer, hvordan du forbinder din Google Search Console med AccuRanker.

Trin 1)

Gå til oversigtssektionen for det pågældende domæne.

Trin 2)

Opsætning af domæne

Klik på den orange knap mærket: "Opretforbindelse til Search Console".

Vigtig bemærkning: Når du forbinder din første Google-konto til AccuRanker, hopper systemet automatisk til trin 4.

Nye brugere, der følger denne vejledning, bør gøre det samme.

Trin 3)

Opret forbindelse til Google Search Console

Giv Google Search Console-kontoen en beskrivelse, og vælg den korrekte Google-konto fra dropdown-menuen.

Hvis den foretrukne Google-konto mangler på listen, skal du klikke på det link, der findes 'her':

Klik derefter på den orange knap "Vælg konto".

Trin 4)

Opret forbindelse til den nye Google-konto

Skriv en beskrivelse af din Google-konto, og klik på knappen: "Tilføjforbindelse".

Trin 5a)

Vælg en konto

Hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, vil du blive bedt om at gøre det.

Hvis du administrerer flere Google-konti, skal du sørge for at vælge den rigtige.

Trin 5b)

Velkomstside

Klik på knappen "Tillad".

Trin 6)

Vælg det korrekte domæne

Vælg det domæne, du vil bruge, og klik derefter på knappen "Vælg".

Herefter vil Google Search Console blive integreret.

Du vil nu blive bedt om at importere dine søgeord til AccuRanker:

Hvis det er muligt, anbefaler vi, at du importerer alle dine søgeord. Dette vil sikre den mest nøjagtige repræsentation af din online tilstedeværelse.

Når du importerer selektivt, skal du sortere efter de forskellige filtre for at se dine vigtigste søgeord (f.eks. søgevolumen, trafik, SERP-funktioner) og importere de søgeord, der forsyner URL'en med trafik.

Besøgende og potentiale

Når både Google Analytics og Google Search Console er forbundet, kan du aktivere kolonnen med potentielle og estimerede besøgende i tabelindstillingerne, som illustreret i skærmbilledet nedenfor.