Tilslutning til Swydo

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan forbinder jeg min Swydo-konto med AccuRanker?

For at kunne bruge Swydo til din SEO-rapportering, skal du have en Swydo-konto.

Trin 1)

Først skal du logge ind på din Swydo-konto og gå til fanen Connections. Du kan finde denne fane ved at klikke på dit brugerikon i højre hjørne.

Trin 2)

Derfra skal du finde AccuRanker på listen over integrationer og klikke på 'Forbind en konto'.

Trin 3)

Et nyt vindue åbnes, hvor du kan logge ind på din AccuRanker-konto, hvis det er nødvendigt.

Når du er logget ind, bliver du bedt om at godkende adgangen til din AccuRanker-konto.

Hvis forbindelsen er vellykket, vil du se en besked øverst til højre på din skærm.

Nu kan Swydo læse dine AccuRanker-data, så du kan oprette widgets, der er forbundet med søgeordsrangeringer, som du kan bruge i dine Swydo-rapporter og dashboards.