Navigering i AccuRanker

Sidst opdateret den tirsdag den 2. januar 2024

Med meget få undtagelser vil sidebar-menuen altid være til stede i venstre side af programmet. Denne menu består af tre sektioner: en header, sidens menupunkter og en footer.

Overskrift

Headeren indeholder AccuRanker-logoet, en dropdown-menu og en hurtig navigationssøgning. Det klikbare logo fører dig altid til startsiden, hvor alle dine domæner er listet. Dropdown-menuen indeholder mindre hyppigt besøgte sider, såsom brugerindstillinger og en log ud-knap. Den hurtige navigationssøgning giver dig mulighed for at navigere til forskellige app-sider, som forklaret i afsnittet nedenfor.

Disse menupunkter fungerer som det primære middel til at navigere mellem sider i applikationen. Hvert punkt er klikbart og fører dig til den første underside af det valgte menupunkt. Elementerne kan også udvides, så du kan klikke og navigere direkte til en bestemt underside.

Sidefod

Sidefoden indeholder et inputfelt til ændring af konto, en knap til at kontakte support, Grump (tigeren) og en knap til at udvide/kollapse. Feltet til ændring af konto er kun synligt, hvis underkonti er aktiveret på din AccuRanker-konto. Det bruges til at navigere til en bestemt underkonto. Kontakt support-knappen giver dig mulighed for at chatte med kundesupport om eventuelle problemer eller spørgsmål. Grump the tiger kan klikkes på for at få adgang til og læse om den aktuelle Google Grump Rating. Expand/collapse-knappen er til erfarne brugere, som kan folde hele sidemenuen sammen for at få en mere kompakt visning.

Brødkrummer

Med meget få undtagelser vil brødkrummerne være øverst til venstre på alle sider i applikationen. De giver et overblik over den aktuelle side og underside. Hvis du klikker på startknappen, kommer du tilbage til startsiden. De fleste sider har en klikbar hovedside-knap, der fører til den første underside, hvis du ikke allerede er der.

Brødkrummer til domæner

Hvis du har valgt et bestemt domæne, vil du se en lidt anden slags brødkrumme. Denne brødkrumme består af startknappen, den gruppe, som det valgte domæne tilhører, og selve domænet. Hvis du klikker på gruppen, vises en søgbar dropdown, hvor du kan ændre den valgte gruppe. Hvis du klikker på knappen Domæner, vises en søgbar dropdown med en liste over domæner i den valgte gruppe, så du kan vælge og se data for et andet domæne. Disse dropdowns understøtter også tilføjelse af en ny gruppe eller et nyt domæne.

Hurtig navigation

Quick Navigate er en nem måde at få adgang til et bestemt domæne, en gruppe eller en underkonto. Du kan få adgang til den ved at klikke på 'Quick Navigate' i sidemenuens overskrift eller ved at bruge genvejstasten 'Shift + /' eller 'd'.

Standardvisningen viser de første fem domæner, grupper og underkonti. Når du skriver, søger og finder den de elementer, der bedst matcher din forespørgsel. Nederst kan du hurtigt tilføje et nyt domæne eller en ny gruppe.