Besøgende og potentielt forsvundne

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Først skal du sørge for, at du har tilsluttet både Google Analytics og Google Search Console. Begge er nødvendige for at beregne værdierne.

Hvordan kan jeg tilføje besøgende og potentiale til AccuRankers tabelindstillinger?

1. Gå til listen over søgeord
  2. Klik på "tabelindstillinger"
  1. Aktivér "Est. Visitors" (estimerede besøgende) og "Potential", markeret med en blå boks på billedet nedenfor.

Hvorfor returnerer kolonnen "Visitors" kun et resultat på nul i AccuRanker?

Tjek først, om der er nogen organisk trafik i Google Analytics-widgeten.

Dernæst skal du kontrollere, om den Google Search Console-konto, du har tilsluttet, indeholder søgeord.

Fra søgeordslisten skal du klikke på knappen "Tilføj søgeord" og vælge "Importer fra Google Search Console".

Hvis den liste, du ser, er tom eller indeholder meget få søgeord, har AccuRanker ingen data at bruge.

Hvis du for nylig har ændret din hjemmeside til at bruge HTTPS, skal du tilføje hjemmesiden igen i Google Search Console.

Når det er gjort, skal du klikke på "Add keywords" og vælge "Import from Google Search Console". Klik på "Afbryd forbindelsen til GSC".

Gentag processen for at tilføje det nye domæne fra Google Search Console.