Foretrukken URL

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvorfor skal jeg oprette en foretrukken URL i AccuRanker?

I AccuRanker kan du overvåge, hvilken landingsside Google sender trafik til for bestemte søgeord. Softwaren giver dig også mulighed for at indstille den foretrukne URL for hvert søgeord.

Indstilling af foretrukne URL'er kan hjælpe dig med at overvåge, om kunderne ankommer til den rigtige landingsside, når de klikker på din hjemmeside i SERP. Det kan være med til at forbedre brugeroplevelsen, reducere afvisningsprocenten og øge den gennemsnitlige sessionstid.

**Trin 1)

Gå til listen Keywords for det domæne, du vil indstille foretrukne URL'er for.

Trin 2)

For at indstille den foretrukne URL for et individuelt søgeord skal du klikke på den gule prik til højre for URL'en. Du kan også vælge flere søgeord, som du vil indstille den foretrukne URL for, ved at markere afkrydsningsfelterne til venstre for hvert søgeord.

Trin 3)

Vælg stien til den foretrukne URL. Du kan vælge dette fra undermenuen eller selv indtaste stien.

Den gule prik bliver nu rød eller grøn, afhængigt af om den foretrukne URL matcher den URL, som søgemaskinen peger på.

Grøn betyder, at den foretrukne URL matcher den landingsside, som søgemaskinen bruger til et bestemt søgeord.

Rød indikerer det modsatte - at den foretrukne URL ikke matcher den foretrukne landingsside.

https://lh4.googleusercontent.com/qCzuj3R50cM8M7Uur_JFBs4lWetlAcTwOEmpjQAQ6BR1XF3uUXNugeghiYO-zMJjXdKMwr10pMA-vTvhE7Y9APx8tg5l005pR12FrGbz4uLUKrl01iCYxYti5dX-3BwZDlBNXtqC

Vi anbefaler, at du kigger dine søgeord igennem og indstiller foretrukne URL'er for de søgeord, hvor landingssiden ikke er korrekt.