Landingssider

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hva er AccuRankers Landing Pages-fane?

Landingssider hjelper deg med å samle inn data på URL-nivå. Ved å kombinere data fra AccuRanker med Google eller Adobe Analytics får du dypere innsikt i dine landingssider og deres utvikling over tid.

Alle AccuRanker-brukere har tilgang til Landing Pages-fanen og kan se antall søkeord og søkevolumdata for hver URL. Mer inngående data er imidlertid forbeholdt brukere med abonnementer på 1000 søkeord eller mer. Hvis du vil ha mer informasjon om disse abonnementene, kan du klikke her.

Hva betyr kolonnene for destinasjonssider?

Søkeord

Antall søkeord i AccuRanker som peker mot destinasjonssiden.

Søkevolum

Kombinert søkevolum for disse søkeordene. Dataene er hentet fra Google Keywords Planner.

SoV

Share of Voice for destinasjonssiden.

Kostnadsverdi

Kombinert kostnad per klikk (CPC) for alle søkeordene. Hold musepekeren over dette tallet for å se gjennomsnittstallet.

Google/Adobe Analytics-data

Organiske besøkende

Antall organiske besøkende til hver nettadresse.

Gjennomsnittlig tidsbruk

Gjennomsnittlig tid brukt på hver nettadresse.

Gjennomsnittlig Lastetid

Gjennomsnittlig lastetid for hver nettadresse.

Avvisningsprosent

Bounce Rate er prosentandelen av besøkende som navigerer bort fra domenet uten å besøke flere sider.

Mål

Hvor mange ganger en URL har oppnådd et mål i Analytics. Målene settes av deg i Analytics.

Inntekter

Hvor mye inntekter hver URL har generert. Hvis dette tallet er 0 dollar, kan det skyldes at Google Analytics ofte tilordner inntektene til URL-adressen din.

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.