Tilkobling til Adobe Analytics

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan integrerer jeg Adobe Analytics med AccuRanker?

Følg trinnene nedenfor for å integrere Adobe Analytics-kontoen din med AccuRanker.

Trinn 1)

Åpne AccuRanker og gå til domenet du vil koble til Adobe Analytics. Klikk deretter på knappen "Connect to Analytics" som vises på skjermbildet.

Steg 2)

Etter dette må du velge Adobe Analytics. Hvis du vil koble til Google Analytics i stedet, kan du følge lenken nederst i denne artikkelen.

Trinn 3)

Nå er det på tide å velge riktig tilkobling fra rullegardinmenyen, som vist på bildet.

Hvis du ikke har konfigurert en tilkobling, følger du disse trinnene:

Vi må fylle ut tre kriterier, to av dem må vi hente fra Adobe Analytics-kontoen vår.

Logg inn med legitimasjonen din på Adobes Suite, og rediger deretter profilen din.

Nederst på siden ser du brukernavnet ditt og den delte hemmelige nøkkelen som vist i skjermbildet nedenfor. Bare kopier og lim dem inn i AccuRanker.

Trinn 4)

Når tilkoblingen er opprettet og legitimasjonen er bekreftet, kan du velge hvilket segment du vil koble til for det spesifikke domenet. Dette vises i skjermbildet nedenfor.

Når du har valgt riktig segment, er du tilkoblet.