Tilkobling til Swydo

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan kobler jeg Swydo-kontoen min til AccuRanker?

For å kunne bruke Swydo til SEO-rapportering må du ha en Swydo-konto.

Trinn 1)

Logg inn på Swydo-kontoen din og gå til fanen Connections. Du finner denne fanen ved å klikke på brukerikonet ditt i høyre hjørne.

Steg 2)

Finn AccuRanker i listen over integrasjoner og klikk på "Koble til en konto".

Trinn 3)

Et nytt vindu åpnes, der du kan logge inn på AccuRanker-kontoen din ved behov.

Etter at du har logget inn, blir du bedt om å autorisere tilgang til AccuRanker-kontoen din.

Hvis tilkoblingen er vellykket, vil du se en melding øverst til høyre på skjermen.

Nå kan Swydo lese AccuRanker-dataene dine, slik at du kan opprette widgeter knyttet til søkeordrangeringer som du kan bruke i Swydo-rapporter og dashbord.

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.