Navigere i AccuRanker

Sist oppdatert den tirsdag 2. januar 2024

Sidemeny

Med svært få unntak vil sidemenyen alltid være til stede på venstre side av applikasjonen. Denne menyen består av tre deler: en topptekst, sidemenyelementene og en bunntekst.

Topptekst

Toppteksten inneholder AccuRanker-logoen, en nedtrekksmeny og et hurtignavigasjonssøk. Logoen du kan klikke på, fører deg alltid til startsiden, der alle domenene dine er oppført. Nedtrekksmenyen inneholder mindre brukte sider, for eksempel brukerinnstillinger og en avmeldingsknapp. Med hurtignavigasjonssøket kan du navigere til ulike appsider, som forklart i avsnittet nedenfor.

Menyelementer på siden

Disse menyelementene er den primære måten å navigere mellom sidene i appen på. Du kan klikke på hvert enkelt element og komme til den første undersiden for det valgte menyelementet. Elementene kan også utvides, slik at du kan klikke og navigere direkte til en bestemt underside.

Bunntekst

Bunnteksten inneholder et inndatafelt for å endre konto, en knapp for å kontakte kundestøtte, Grump (tigeren) og en knapp for å utvide/komprimere. Feltet for endring av konto er bare synlig hvis underkontoer er aktivert på AccuRanker-kontoen din. Det brukes til å navigere til en bestemt underkonto. Med knappen Kontakt kundestøtte kan du chatte med kundestøtte hvis du har problemer eller spørsmål. Grump the tiger kan klikkes på for å få tilgang til og lese om gjeldende Google Grump Rating. Utvid/kollaps-knappen er for erfarne brukere, og gjør det mulig å kollapse hele sidemenyen for en mer kompakt visning.

Brødsmuler

Med noen få unntak finnes brødsmulene øverst til venstre på alle sider i applikasjonen. De gir en oversikt over den aktuelle siden og undersiden. Hvis du klikker på startknappen, kommer du tilbake til startsiden. De fleste sider har en klikkbar hovedsideknapp som fører til den første undersiden hvis du ikke allerede er der.

Brødsmuler for domener

Hvis du har valgt et bestemt domene, vil du se en litt annen type brødsmuler. Denne brødsmulen består av startknappen, gruppen som det valgte domenet tilhører, og selve domenet. Hvis du klikker på gruppen, vises en søkbar rullegardinmeny der du kan endre den valgte gruppen. Når du klikker på domeneknappen, vises en søkbar rullegardinliste med en liste over domener i den valgte gruppen, slik at du kan velge og vise data for et annet domene. Disse rullegardinmenyene har også støtte for å legge til en ny gruppe eller et nytt domene.

Hurtignavigering

Hurtignavigering er en enkel måte å få tilgang til et bestemt domene, en gruppe eller en underkonto på. Du får tilgang til den ved å klikke på "Hurtignavigering" i menyoverskriften i sidepanelet eller ved å bruke hurtigtasten "Shift + /" eller "d".

Standardvisningen viser de fem første domenene, gruppene og underkontoene. Etter hvert som du skriver, søker den etter elementer som passer best til søket ditt. Nederst kan du raskt legge til et nytt domene eller en ny gruppe.