Foretrukket URL

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvorfor bør jeg sette opp en foretrukket URL i AccuRanker?

I AccuRanker kan du overvåke hvilken destinasjonsside Google sender trafikk til for bestemte søkeord. Programvaren lar deg også angi foretrukket URL for hvert søkeord.

Ved å angi foretrukne nettadresser kan du overvåke om kundene kommer til riktig landingsside når de klikker på nettstedet ditt i SERP. Dette kan bidra til å forbedre brukeropplevelsen, redusere fluktfrekvensen og øke den gjennomsnittlige besøkstiden.

**Trinn 1)

Gå til nøkkelordlisten for domenet du vil angi foretrukne nettadresser for.

Trinn 2)

Klikk på den gule prikken til høyre for nettadressen for å angi foretrukket nettadresse for et enkelt søkeord. Du kan også velge flere søkeord du vil angi foretrukket nettadresse for, ved å merke av i boksene til venstre for hvert søkeord.

Trinn 3)

Velg banen for den foretrukne URL-adressen. Du kan velge dette fra undermenyen eller skrive inn banen selv.

Den gule prikken blir nå rød eller grønn, avhengig av om den foretrukne URL-en samsvarer med URL-en som søkemotoren peker mot.

Grønn betyr at den foretrukne URL-en samsvarer med destinasjonssiden som brukes av søkemotoren for et bestemt søkeord.

Rødt indikerer det motsatte - at den foretrukne URL-en ikke samsvarer med den foretrukne destinasjonssiden.

https://lh4.googleusercontent.com/qCzuj3R50cM8M7Uur_JFBs4lWetlAcTwOEmpjQAQ6BR1XF3uUXNugeghiYO-zMJjXdKMwr10pMA-vTvhE7Y9APx8tg5l005pR12FrGbz4uLUKrl01iCYxYti5dX-3BwZDlBNXtqC

Vi anbefaler at du går gjennom søkeordene dine og angir foretrukne nettadresser for de søkeordene der destinasjonssiden ikke stemmer.