Bezoekers en potentiële bezoekers

Laatst bijgewerkt op vrijdag 24 november 2023

Zorg er eerst voor dat je zowel Google Analytics als Google Search Console hebt aangesloten. Beide zijn nodig om de waarden te berekenen.

Hoe kan ik Bezoekers en Potentieel toevoegen aan AccuRanker's Tabel Instellingen?

1. Ga naar de trefwoordenlijst
  2. Klik op "tabel instellingen
  1. Schakel "Est. Visitors" (geschatte bezoekers) en "Potential" (potentieel) in, gemarkeerd met een blauw vak in de afbeelding hieronder.

Waarom retourneert de 'Bezoekers' kolom alleen een resultaat van nul in AccuRanker?

Controleer eerst of er organisch verkeer wordt weergegeven in de Google Analytics widget.

Controleer vervolgens of de Google Search Console account die je hebt gekoppeld zoekwoorden bevat.

Klik in de trefwoordenlijst op de knop "Trefwoorden toevoegen" en selecteer "Importeren vanuit Google Search Console".

Als de lijst die je ziet leeg is of heel weinig zoekwoorden bevat, dan heeft AccuRanker geen data om te gebruiken.

Als je onlangs je website hebt gewijzigd om HTTPS te gebruiken, dan moet je de website opnieuw toevoegen in Google Search Console.

Als dat gedaan is, klik dan op "Trefwoorden toevoegen" en selecteer "Importeren uit Google Search Console". Klik op "GSC ontkoppelen".

Herhaal het proces om het nieuwe domein toe te voegen vanuit Google Search Console.

Meer lezen

Verhoog uw zichtbaarheid
Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Ontdek 's werelds snelste en meest accurate ranktracker voor diepgaande SEO-inzichten. Plan een afspraak om groeitactieken te ontdekken waarmee u zich kunt onderscheiden in het digitale landschap.