Voorkeur URL

Laatst bijgewerkt op vrijdag 24 november 2023

Waarom zou ik een voorkeurs URL instellen in AccuRanker?

In AccuRanker kun je monitoren naar welke landingspagina Google verkeer stuurt voor bepaalde trefwoorden. De software laat je ook de voorkeurs-URL instellen voor elk trefwoord.

Het instellen van voorkeurs-URL's kan je helpen om te monitoren of klanten op de juiste landingspagina terechtkomen wanneer ze op je website klikken in de SERP. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren, het bouncepercentage te verlagen en de gemiddelde sessietijd te verhogen.

**Stap 1) **

Ga naar de Trefwoordenlijst van het domein waarvoor je voorkeursURL's wilt instellen.

Stap 2)

Om de voorkeurs URL in te stellen voor een individueel trefwoord, klik je op de gele stip rechts van de URL. Je kunt ook meerdere zoekwoorden selecteren waarvoor je de voorkeurs URL wilt instellen door de vakjes links van elk zoekwoord aan te vinken.

Stap 3)

Selecteer het pad voor de voorkeurs URL. Je kunt dit selecteren in het submenu of het pad zelf intypen.

De gele stip wordt nu rood of groen, afhankelijk van of de voorkeurs-URL overeenkomt met de URL waar de zoekmachine naar verwijst.

Groen betekent dat de voorkeurs-URL overeenkomt met de landingspagina die de zoekmachine gebruikt voor een bepaald zoekwoord.

Rood geeft het tegenovergestelde aan - dat de voorkeurs-URL niet overeenkomt met de gewenste landingspagina.

https://lh4.googleusercontent.com/qCzuj3R50cM8M7Uur_JFBs4lWetlAcTwOEmpjQAQ6BR1XF3uUXNugeghiYO-zMJjXdKMwr10pMA-vTvhE7Y9APx8tg5l005pR12FrGbz4uLUKrl01iCYxYti5dX-3BwZDlBNXtqC

We raden u aan uw zoekwoorden te bekijken en voorkeurs-URL's in te stellen voor de zoekwoorden waarbij de landingspagina niet correct is.

Meer lezen

Verhoog uw zichtbaarheid
Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Ontdek 's werelds snelste en meest accurate ranktracker voor diepgaande SEO-inzichten. Plan een afspraak om groeitactieken te ontdekken waarmee u zich kunt onderscheiden in het digitale landschap.