Vad är AccuRanker?

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

AccuRanker är den snabbaste och mest exakta rankningstrackern i världen. Vi skapar värde för SEM- och SEO-proffs på många sätt.

AccuRanker är ett verktyg för sökmotormarknadsföring (SEM) och sökmotoroptimering (SEO) som låter dig importera nyckelord som indexerats av sökmotorer till en intuitiv och kraftfull webbaserad lösning.

AccuRankers uppsättning av funktioner utvecklas ständigt. Vi strävar efter att driva tillväxt genom insikt.

Värdefulla funktioner inkluderar:

• En molnbaserad SaaS-teknik med ett banbrytande användargränssnitt, med automatisk uppdatering av data var 24:e timme eller på begäran. Ingen installation av lokal programvara behövs, data är tillgängliga var som helst i världen.
  • Övervakning av konkurrenter med Share of Voice-funktionen. Konkurrensövervakning i AccuRanker är enkelt och du kan spåra dina konkurrenter vid olika datapunkter över hela ditt konto.
  • Övervakning av landningssidor. Med AccuRankers preferred URL-funktion kan marknadsförare övervaka vilken landningssida som sökmotorer har indexerat för ett visst nyckelord.
  • Landningssida - att styra användare till rätt landningssida är avgörande för användarupplevelsen. Med Landing Page Section kan du se kombinerade data om nyckelord som rör dina specifika sidor och se vilka nyckelord som driver trafik till.
  • Tag Cloud - I Tag Cloud-sektionen kan du se kombinerade data för alla sökord som grupperats under en specifik tagg. Se ett brett utbud av avancerade mätvärden för de taggar som du använder för att organisera och strukturera ditt konto.
  • Funktioner för filtrering och segmentering. Med AccuRanker kan du tillämpa en omfattande lista med filter på de data som finns i dina nyckelordsrelaterade avsnitt. Detta gör att du kan effektivisera din vy och få tillgång till riktade mätvärden för de nyckelord som du vill arbeta med.
  • Möjlighet att importera historiska sökordsdata, direkt från andra SEO-verktyg eller från en CSV-fil.
  • Noggrannhet. AccuRanker är känt för att vara det mest exakta SEO-verktyget på marknaden.
  • Lokala rankningar med perfekt noggrannhet och möjligheten att ignorera lokala resultat, om det behövs, för att undvika att lokala SERP-data påverkar icke-lokala rankningsdata.
  • AccuRanker tillhandahåller färska och korrekta data så snabbt att användarna kan kontrollera rankingen direkt. Vissa använder denna funktion för att säkerställa att de data som används för kunder eller kollegor är uppdaterade.
  • White Label Reporting-alternativ i AccuRanker används av både våra byråer och enskilda webbplatsadministratörer för att skicka automatiserade lägesrapporter till sig själva, sin chef eller sina kunder.
  • Använd AccuRanker Notes för att hålla reda på de steg som tas i optimeringsprocessen för att se hur effekterna spelar ut i realtid.
  • Möjligheten att lägga till flera användare i AccuRanker utan krångel. Marknadsföring och SEO-arbete är sällan ett enmansjobb. Företagsadministratörer måste kunna ta in teamet.

Är du redo att växa ditt företag med exakta sökordsinsikter? AccuRanker erbjuder en gratis 14-dagars provperiod och våra planer kommer utan några strängar bifogade. Om du är nyfiken, klicka här.