Anslutning till Adobe Analytics

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur integrerar jag Adobe Analytics med AccuRanker?

Följ stegen nedan för att integrera ditt Adobe Analytics-konto med AccuRanker.

Steg 1)

Öppna AccuRanker och gå till den domän du vill ansluta till Adobe Analytics. Klicka sedan på knappen "Anslut till Analytics" som visas på skärmdumpen.

Steg 2)

Efter detta måste du välja Adobe Analytics. Om du vill ansluta till Google Analytics istället, vänligen följ länken längst ner i den här artikeln.

Steg 3)

Nu är det dags att välja rätt anslutning från rullgardinsmenyn, som visas i bilden.

Om du inte har konfigurerat en anslutning följer du dessa steg:

Vi behöver fylla i tre kriterier, två av dem måste vi hämta från vårt Adobe Analytics-konto.

Logga in med dina autentiseringsuppgifter på Adobe's Suite och redigera sedan din profil.

Längst ner på sidan ser du ditt användarnamn och din delade hemliga nyckel som visas i skärmdumpen nedan. Kopiera och klistra in dem i AccuRanker.

Steg 4)

När anslutningen har skapats och autentiseringsuppgifterna har verifierats kan du välja vilket segment du vill ansluta till för den specifika domänen. Detta visas i skärmdumpen nedan.

När du har valt rätt segment kommer du att vara ansluten.