Importera nyckelord från HubSpot

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur kan jag integrera mitt HubSpot-konto med AccuRanker?

Steg 1)

Gå till "integrationer", välj HubSpot och klicka på "importera från tredje part".

När du är inne i menyn "Bulk Import" väljer du "tredje part".

Steg 2)

Välj HubSpot som leverantör och lägg till en beskrivning.

Steg 3)

Logga in på ditt HubSpot-konto om du inte redan är inloggad.

Härifrån måste du bevilja integrationsbehörigheter till AccuRanker.

Obs!

Om du ser det här meddelandet beror det på att du inte har tillgång till HubSpots sökordsverktyg.

Steg 4)

Du kan nu importera nyckelord från HubSpot.