Google: Jobbannonsering

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

För sökfrågor som rör arbetssökande har Google skapat en särskild funktion för Job Listings. Dessa visas högst upp i SERP och visar tre jobbannonser från olika rekryteringskällor. Användare kan använda filtrering för att förfina sin jobbsökning ytterligare, eller välja alternativet "fler jobb" längst ner för en fullständig lista över relaterade jobb.

Google-resultat på stationär dator

Google-resultat på mobil

Läs mer om vilka SERP-funktioner som finns tillgängliga i AccuRanker

Läs mer om