Google: Resultat om

Senast uppdaterad den tisdag 2 januari 2024

För sökningar som är relaterade till entiteter visar Google ofta en liten ruta med en relaterad sökning. På datorn visas denna funktion på höger sida av SERP, under kunskapspanelen när båda visas. På mobila enheter visas dock denna funktion längst ner på sidan. Om du klickar på länken genereras en ny resultatsida för det relaterade sökordet.

Google-resultat på stationär dator

Google-resultat på mobila enheter

Läs mer om vilka SERP-funktioner som är tillgängliga i AccuRanker