Hvad er AccuRanker?

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

AccuRanker er den hurtigste og mest præcise rank tracker i verden. Vi skaber værdi for SEM- og SEO-professionelle på mange måder.

AccuRanker er et værktøj til søgemaskinemarkedsføring (SEM) og søgemaskineoptimering (SEO), som giver dig mulighed for at importere søgeord, der er indekseret af søgemaskiner, til en intuitiv og kraftfuld webbaseret løsning.

AccuRankers pakke af funktioner er under konstant udvikling. Vores mål er at skabe vækst gennem indsigt.

Værdifulde funktioner inkluderer:

• En cloud-baseret SaaS-teknologi med en banebrydende brugergrænseflade, der automatisk opdaterer data hver 24. time eller efter behov. Ingen installation af lokal software er nødvendig, data er tilgængelige overalt i verden.
  • Overvågning af konkurrenter med Share of Voice-funktionen. Konkurrenceovervågning i AccuRanker er enkel, og du kan spore dine konkurrenter på forskellige datapunkter på tværs af din konto.
  • Overvågning af landingssider. Med AccuRankers foretrukne URL-funktion kan marketingfolk overvåge, hvilken landingsside søgemaskinerne har indekseret for et givet søgeord.
  • Landingsside - at lede brugerne til den rigtige landingsside er afgørende for brugeroplevelsen. Med Landing Page Section kan du se kombinerede data om søgeord, der relaterer til dine specifikke sider, og se, hvilke søgeord der driver trafik til.
  • Tag Cloud - Tag Cloud-sektionen giver dig mulighed for at se kombinerede data for alle søgeord, der er grupperet under et bestemt tag. Se en bred vifte af avancerede målinger på de tags, du bruger til at organisere og strukturere din konto.
  • Filtrerings- og segmenteringsfunktioner. Med AccuRanker kan du anvende en omfattende liste over filtre på de data, der er indeholdt i dine søgeordsrelaterede sektioner. Dette giver dig mulighed for at strømline din visning og få adgang til målrettede målinger for de søgeord, du ønsker at arbejde med.
  • Mulighed for at importere historiske søgeordsdata, direkte fra andre SEO-værktøjer eller fra en CSV-fil.
  • Nøjagtighed. AccuRanker er kendt for at være det mest præcise SEO-værktøj på markedet.
  • Lokale placeringer med perfekt nøjagtighed og muligheden for at ignorere lokale resultater, hvis det er nødvendigt, for at undgå, at lokale SERP-data påvirker ikke-lokale placeringsdata.
  • Den hastighed, hvormed AccuRanker leverer friske og nøjagtige data, giver brugerne mulighed for at tjekke placeringer med det samme. Nogle bruger denne funktion til at sikre, at de data, der bruges til kunder eller kolleger, er opdaterede.
  • White Label Reporting-mulighederne i AccuRanker bruges af både vores bureauer og enkelte webstedsadministratorer til at sende automatiserede statusrapporter til dem selv, deres chef eller kunder.
  • Brug af AccuRanker Notes til at holde styr på de trin, der tages i optimeringsprocessen for at se, hvordan effekterne udspiller sig i realtid.
  • Muligheden for at tilføje flere brugere til AccuRanker uden besvær. Marketing- og SEO-arbejde er sjældent et enmandsjob. Virksomhedsadministratorer skal være i stand til at inddrage teamet.

Er du klar til at vækste din virksomhed med præcis søgeordsindsigt? AccuRanker tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode, og vores planer er uden betingelser. Hvis du er nysgerrig, så klik her.