Søgevolumen

Sidst opdateret den lørdag den 6. januar 2024

Hvordan indsamler AccuRanker søgevolumen?

Når man udfører søgeordsforskning, er det vigtigt at have adgang til nøjagtige søgevolumen-data. Hos AccuRanker indsamler vi søgevolumen-data fra flere kilder for at give dig de mest pålidelige oplysninger.

For søgeord på Google, Bing og Naver modtager vi vores søgevolumen-data direkte fra deres annonceplatforme på månedlig basis. For andre søgemaskiner bruger vores algoritmer flere parametre til at estimere søgevolumen, da der ikke er nogen officielt offentliggjorte tal at rapportere.

Hvad er den søgevolumen, der vises i søgeordslisten?

Den søgevolumen, der vises på vores søgeordsliste, er vores bedste skøn over den månedlige søgevolumen. Vi viser de facto standard 12 måneders gennemsnit fra søgeordsplanlæggerne eller de estimerede værdier fra algoritmerne. Dette er lidt anderledes for Naver, hvor den viste søgevolumen er den sidste måneds søgevolumen for enten mobil eller desktop, afhængigt af søgeordsindstillingen, da 12-måneders gennemsnittet ikke er tilgængeligt.

Hvor finder jeg månedlig historisk søgevolumen?

For at identificere søgetendenser i bestemte sæsoner tilbyder vi historiske månedlige søgevolumen-data for søgeord. Du skal blot klikke på søgevolumen-tallet i tabellen på søgeordslisten for at udvide tabellen og få adgang til de historiske data.

Hvad er den lokale vs. landebaserede søgevolumen?

Afhængigt af hvordan du vil rapportere om søgetendenser, kan du tilpasse dine søgevolumen-data til at vise enten lokal eller national søgevolumen for søgeord på Google. Hvis du vil have endnu mere detaljerede data, kan du få lokationsbaseret søgevolumen på byniveau for at booste din lokale SEO-indsats. Hvis du f.eks. sporer søgeordet "pæne herresko", kan du udføre denne søgning på en bestemt lokation, f.eks. London, Storbritannien, og se søgevolumen og relaterede målinger for den lokation eller for hele Storbritannien. Som standard følger nyoprettede domæner de kontoindstillinger, der viser lokal søgevolumen. Du kan dog konfigurere indstillingerne for både domæner og på kontoniveau i henholdsvis domæne- og kontoindstillingerne. Vi har gemt både lokal og national søgevolumen, så du kan skifte frem og tilbage, og indstillingen vil straks blive anvendt på historiske målinger.

Hvordan aktiverer/deaktiverer jeg data for lokal søgevolumen?

For at ændre indstillingerne for, hvordan søgevolumen og relaterede data rapporteres på tværs af AccuRanker-platformen, skal du gå til enten kontosiden eller de individuelle domæneindstillingssider. Indstillingerne kan konfigureres for individuelle domæner eller for hele kontoen. Nedenfor er instruktioner om, hvordan du ændrer indstillingerne for et domæne.

Læs mere

• Besøgende og potentiale
  • Gennemsnitlig rangering
  • Ranking-fordeling