Offentlig rapport

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Sådan opretter du en offentlig rapport

Trin 1)

Naviger til søgeordslisten for det domæne, du vil oprette en rapport for, og klik på "Download rapport".

Trin 2)

Under "Rapporttype" skal du vælge "Offentlig rapport". Klik på den grønne knap for at kopiere linket til din udklipsholder.

Trin 3) Tilpasning

Forudsat at du allerede er logget ind på din konto, giver linket til den offentlige rapport dig redigeringsrettigheder.

Her kan du strukturere og designe rapporten. Du kan se et eksempel på en offentlig rapport nedenfor:

Eksempel på offentlig rapport