Google: Apps

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Apps vises ofte på mobile enheder over de organiske resultater. Denne funktion viser tre mobilapps, herunder et ikon, appens navn og ratings. Sammen med de tre viste apps er der mulighed for at vise flere apps. Når man klikker på en app, bliver den besøgende ført til den pågældende apps download-side. Dette afhænger af det operativsystem, der udfører søgningen, så en iPhone-bruger bliver ført til Apples App Store, mens Android-brugere går til Google Play.

Apps-sektionen i Googles søgeresultater på mobile enheder

Læs mere om , hvilke SERP-funktioner der er tilgængelige i AccuRanker

Læs mere om