Sporing af søgeordsrangering for YouTube-kanaler

Sidst opdateret den tirsdag den 2. januar 2024

Denne guide forklarer, hvordan du opsætter rangsporing for din YouTube-kanal, og de forskellige muligheder for at spore dine søgeord.

Hvordan tilføjer jeg en Youtube-kanal i AccuRanker?

For at tilføje en YouTube-kanal skal du oprette et nyt domæne. Hvis du tidligere ville spore søgeord for en YouTube-kanal, var du nødt til at oprette et domæne for hver video, du ville overvåge. Nu kan AccuRanker finde rankingdata for hele din kanal på enhver søgemaskine.

For at gøre dette skal det nye domæne være den nøjagtige URL til den YouTube-kanal, du ønsker at overvåge. Hvis du er usikker på, om du har den rigtige URL, vil AccuRanker vise en besked, der fortæller dig, om det er en kanal eller en video, du tilføjer.

Du har mulighed for at vælge standardindstillinger for dine søgeord. Dette forklares bedre nedenfor. Når kanalen er tilføjet som et domæne, vil AccuRanker kunne hente alle videoer fra den pågældende YouTube-kanal.

Hvordan tilføjer jeg søgeord til mine YouTube-videoer?

Når du har tilføjet et nyt domæne, kommer du til fanen Nøgleord. Klik på 'Tilføj søgeord', og du har fire muligheder:

• Indtast søgeord manuelt
  • Brug forslag til søgeord
  • Importer søgeord fra Google Search Console
  • Importer søgeord fra CSV

Brug din foretrukne metode til at indtaste de søgeord, du gerne vil spore. Du kan læse mere om at tilføje søgeord her.

Hvordan opsætter jeg søgeordsindstillingerne?

Når du sporer søgeord for en YouTube-kanal, har du flere muligheder for søgemaskiner, søgelokaliteter og steder, du vil spore for. Du kan finde indstillingerne i højre side af vinduet 'Tilføj søgeord'.

Klik på 'Add Search Engine', og vælg det land og sprog, du ønsker at spore for. Et andet vindue vil dukke op, hvor du kan se, hvilke søgemaskiner og enheder der er tilgængelige for det pågældende land.

Vælg den søgemaskine og de enheder, du vil spore for, og klik på 'Add Locale'. Du kan også tilføje flere lokationer for at få mere detaljerede rankingdata, f.eks. en by eller endda en adresse.

Du kan vælge så mange lande og søgemaskiner, som du ønsker, til dine søgeord ved igen at klikke på knappen 'Tilføj søgemaskine'. Du kan også nemt redigere eller fjerne dem, du allerede har tilføjet, ved at klikke på ikonerne i øverste højre hjørne.

Hvilke søgemaskiner skal jeg vælge?

YouTube

Sporing af søgeord i YouTube-søgeresultater er tilgængelig for alle lande, så længe domænet er en YouTube-kanal. Du kan spore søgeord for både mobile og stationære enheder og få placeringsspecifikke placeringer.

Sporing af søgeord på YouTube giver dig detaljerede oplysninger om, hvordan din kanal klarer sig i YouTubes søgeresultater. AccuRanker viser dig, hvilke SERP-funktioner der er tilgængelige for dine søgeord, samt hvilke funktioner der vises for din egen kanal.

Når det gælder konkurrenter, får du oplysninger om de 10 bedste YouTube-kanaler, der vises i søgeresultaterne for dine søgeord, og du kan også vælge op til 10 kanaler, der skal overvåges, så du kan holde øje med og komme foran konkurrenterne.

Andre oplysninger som søgevolumen, Share of Voice, gennemsnitlig rangering og landingssider er også tilgængelige specifikt for YouTube-søgeresultater.