Anmodning om adgang til en anden konto

Sidst opdateret den tirsdag den 2. januar 2024

Hvordan anmoder jeg om adgang til en anden AccuRanker-konto?

I AccuRanker kan du få adgang til forskellige personers konti med deres tilladelse. Det er praktisk for bureauer, der har kunder med et eksisterende abonnement.

Trin 1)

Gå til "Account", og klik på "Enable sub-accounts".

Trin 2)

Gå til den nye menu "Underkonti", og klik på knappen "Anmod om adgang til en anden konto".

Trin 3)

Der vises en pop op, hvor du bliver bedt om at udfylde nogle oplysninger. Husk, at den e-mailadresse, du indtaster, skal være forbundet med en eksisterende AccuRanker-konto.

Hvis du vil oprette en ny underkonto, skal du følge denne vejledning i stedet.

Trin 4)

Når anmodningen er sendt, bør kontoejeren modtage en e-mail med detaljer om din anmodning.

I mellemtiden kan du holde øje med alle de anmodninger, du har sendt, ved at klikke på "Accounts Requests".

Når kontoejeren har bekræftet, vil du kunne få adgang til kontoen i menuen "Underkonti".

Læs mere her

Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk