Oprettelse af nye underkonti

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan opretter jeg en underkonto i AccuRanker?

Ved at oprette underkonti kan du effektivt oprette konti til dine kunder og give dem adgang til deres egen konto uden at skulle give adgang til dine egne data.

Sådan opretter du en underkonto fra bunden:

Trin 1)

Gå til Account, og vælg "enable Sub-Accounts".

Trin 2)

Gå til afsnittet Underkonti i venstre side, og klik på "Tilføj underkonto".

Trin 3)

Herfra vil du blive bedt om at konfigurere kontoen. Først skal du vælge, hvem du vil betale - dig selv eller kunden.

Hvis din kunde allerede har en konto og betaler for et abonnement, skal du følge denne vejledning i stedet.

Vigtig bemærkning: Hvis kunden betaler for abonnementet, vil de ikke have en prøvekonto, men blive bedt om at betale for deres abonnement, når de logger ind.

Trin 4)

Når kontoen er oprettet, vil brugeren modtage en e-mail med loginoplysninger. Du kan få adgang til kontoen under fanen Sub-Accounts.

Læs mere om integrationer.