Endre innstillinger for søkeord

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan kan jeg endre søkeordsinnstillingene i AccuRanker?

Hvis du trenger å endre innstillingene for et søkeord, for eksempel for å ignorere Local Pack, kan du følge trinnene nedenfor:

Trinn 1)

Gå til søkeordlisten og marker søkeordene du vil endre innstillingene for.

Steg 2)

Klikk på "Rediger søkeord" og velg "Endre innstillinger".

Trinn 3)

Aktiver innstillingene du ønsker å bruke.

Ignorer i Share of Voice - utelukker dette søkeordet fra beregningen av Share of Voice.

Ignorerlokal pakke - Hvis dette alternativet er valgt, vil lokale resultater som finnes på SERP ikke bli inkludert i rangeringsposisjonene på AccuRanker.

Ignorer Featured Snippets - I likhet med "Ignorer Local Pack" betyr dette alternativet at Featured Snippets ikke vil bli inkludert i rangeringsposisjonene på AccuRanker.

Aktiver autokorrektur - Ved å merke av i denne boksen aktiveres Googles autokorrektur for dette søkeordet.