Be om tilgang til en annen konto

Sist oppdatert den tirsdag 2. januar 2024

Hvordan ber jeg om tilgang til en annen AccuRanker-konto?

I AccuRanker kan du få tilgang til andre personers kontoer med deres tillatelse. Dette er nyttig for byråer som har kunder med et eksisterende abonnement.

Trinn 1)

Gå til "Konto" og klikk på "Aktiver underkontoer".

Steg 2)

Gå til den nye menyen "Underkontoer" og klikk på knappen "Be om tilgang til en annen konto".

Trinn 3)

Du får opp et popup-vindu der du blir bedt om å fylle ut noen opplysninger. Husk at e-postadressen du oppgir må være knyttet til en eksisterende AccuRanker-konto.

Hvis du vil opprette en ny underkonto, følger du denne veiledningen i stedet.

Trinn 4)

Når forespørselen er sendt, skal kontoinnehaveren motta en e-post med informasjon om forespørselen din.

I mellomtiden kan du holde øye med alle forespørslene du har sendt ved å klikke på "Kontoforespørsler".

Når kontoeieren har bekreftet, får du tilgang til kontoen i menyen "Underkontoer".

Les mer

Gjør deg mer synlig
Øke synligheten din, øke virksomheten din

Øke synligheten din, øke virksomheten din

Utforsk verdens raskeste og mest nøyaktige rank tracker for å få inngående SEO-innsikt. Avtal et møte for å finne veksttaktikker som gjør at du skiller deg ut i det digitale landskapet.