Opprettelse av nye underkontoer

Sist oppdatert den fredag 24. november 2023

Hvordan oppretter jeg en underkonto i AccuRanker?

Ved å opprette underkontoer kan du opprette kontoer for kundene dine på en effektiv måte, slik at de får tilgang til sin egen konto uten å måtte gi tilgang til dine egne data.

Slik oppretter du en underkonto fra bunnen av:

Trinn 1)

Gå til Konto og velg "Aktiver underkontoer".

Steg 2)

Gå til delen " Underkontoer " på venstre side og klikk på "Legg til underkonto".

Trinn 3)

Herfra blir du bedt om å konfigurere kontoen. Først må du velge hvem du vil betale - deg selv eller kunden.

Hvis kunden allerede har en konto og betaler for et abonnement, følger du denne veiledningen i stedet.

Viktig merknad: Hvis kunden betaler for abonnementet, vil de ikke ha en prøvekonto, men bli bedt om å betale for abonnementet når de logger inn.

Trinn 4)

Når abonnementet er opprettet, vil brukeren motta en e-post med påloggingsinformasjon. Du får tilgang til kontoen under fanen Underkontoer.

Les mer om integrasjoner.