Importera nyckelord och historiska data via CSV

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur importerar jag en CSV-fil till AccuRanker?

Steg 1)

Gå till "Integrationer" och välj "Bulkimport".

Steg 2)

Om du bara vill importera nyckelord kan du ladda ner den här exempelfilen.

Om du vill importera nyckelord och historiska data kan du ladda ner den här exempelfilen med valfria kolumner.

Du kan också ladda ner exempelfilerna via länkarna i bilden nedan.

Steg 3) Fyll i alla kolumner.

Fyll i alla kolumner och kom ihåg att spara filen som en CSV-fil när du är klar.

Komihåg: Det är viktigt att se till att allt är formaterat på rätt sätt för att undvika fel. Typiska misstag inkluderar:

• Datum formaterade som åååå/mm/dd istället för åååå-mm-dd
  • Icke-rankade nyckelord har värdet "-" när de ska lämnas tomma
  • Kolumnrubriker utan versaler. Till exempel kommer "sökmotor" att ge ett felmeddelande - det ska vara "sökmotor".

Steg 4)

Klicka på den orangefärgade knappen "Ladda upp CSV" för att ladda upp filen.

Steg 5)

Nyckelord importeras nu. Beroende på antalet nyckelord kan detta ta lite tid.

Läs mer om hur du lägger till nyckelord.