Ändra prenumerationer

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Var kan jag uppgradera eller nedgradera min prenumeration i AccuRanker?

Gå till Konto -> Prenumeration -> Ändra plan

Välj den plan du vill uppgradera / nedgradera till.

Och du är klar!

Vad händer efter att jag har uppgraderat eller nedgraderat i AccuRanker?

Om du uppgraderar

Din nya plan aktiveras omedelbart och du betalar skillnaden mellan vad som är kvar på din gamla prenumeration och den nya.

Om du nedgraderar

Du behåller ditt nuvarande abonnemang fram till nästa betalning. Därefter kommer du att övergå till den nya planen.

Om du vill nedgradera, men den nedgraderade planen är "Ej tillgänglig"

Om den plan du vill nedgradera till visas som otillgänglig beror det antingen på att du har för många användare eller nyckelord på ditt konto för att nedgradera.

Ta bara bort de nödvändiga användarna och/eller nyckelorden så att ditt konto uppfyller kraven för den nya planen. Läs mer om hur du tar bort nyckelord.