Ändra inställningar för sökord

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur ändrar jag inställningarna för ett nyckelord i AccuRanker?

Om du behöver ändra inställningarna för ett nyckelord, till exempel ignorera Local Pack, se stegen nedan:

Steg 1)

Gå till nyckelordslistan och markera de nyckelord som du vill ändra inställningarna för.

Steg 2)

Klicka på "Redigera sökord" och välj "Ändra inställningar".

Steg 3)

Aktivera de inställningar du vill använda.

Ignorera i Share of Voice - Utesluter detta nyckelord från beräkningen av Share of Voice.

Ignorera Local Pack - Om detta alternativ väljs kommer lokala resultat som hittas på SERP inte att inkluderas i rankningspositionerna på AccuRanker.

Ignorera Featured Snippets - I likhet med "Ignorera Local Pack" innebär detta alternativ att alla Featured Snippets inte kommer att inkluderas i rankningspositionerna på AccuRanker.

Aktivera autokorrigering - Genom att markera den här rutan aktiveras Googles autokorrigering för detta sökord.