Offentlig rapport

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Så här skapar du en offentlig rapport

Steg 1)

Navigera till nyckelordslistan för den domän du vill skapa en rapport för och klicka på "Ladda ner rapport".

Steg 2)

Under "Rapporttyp" väljer du "Offentlig rapport". Klicka sedan på den gröna knappen för att kopiera länken till ditt urklipp.

Steg 3) Anpassning

Förutsatt att du redan är inloggad på ditt konto kommer du att få redigeringsrättigheter genom att gå in på länken Public Report.

Här kan du strukturera och utforma rapporten. Du kan se ett exempel på en offentlig rapport nedan:

Exempel på offentlig rapport

Kan jag dela AccuRankers rapporter med en länk?

Offentliga rapporter kan delas som en länk. Fördelen är att de alltid är uppdaterade och lätta att komma åt. De är perfekta för kunder eller chefer som vill hålla sig uppdaterade.

Skapa nu en schemalagd rapport i AccuRanker