Branded Reports (Lägga till logotyper i rapporter)

Senast uppdaterad den fredag 24 november 2023

Hur kan jag lägga till mitt företags logotyp i en rapport i AccuRanker?

Gå till "Konto" på vänster sida. Härifrån kan du antingen dra och släppa en bild eller klicka på fyrkanten under "Kontologotyp" för att importera ditt företags logotyp.

Välj helt enkelt din företagslogotyp som ska läggas till i rapporterna.

Kan jag lägga till varumärkesrapporter i mina rapportmallar i AccuRanker?

För att inkludera ditt varumärke när du skapar rapportmallar, välj helt enkelt elementet "Header" och aktivera "Företagets logotyp"

Läs mer om hur du skapar dina egna rapportmallar.