Begära åtkomst till ett annat konto

Senast uppdaterad den tisdag 2 januari 2024

Hur begär jag åtkomst till ett annat AccuRanker-konto?

I AccuRanker kan du få tillgång till olika personers konton med deras tillstånd. Detta är praktiskt för byråer som har kunder med en befintlig prenumeration.

Steg 1)

Gå till "Konto" och klicka på "Aktivera underkonton".

Steg 2)

Gå till den nya menyn "Underkonton" och klicka på knappen "Begär åtkomst till ett annat konto".

Steg 3)

Ett popup-fönster visas där du ombeds fylla i några uppgifter. Kom ihåg att den e-postadress du anger måste vara kopplad till ett befintligt AccuRanker-konto.

Om du vill skapa ett nytt underkonto, följ den här guiden istället.

Steg 4)

När begäran har skickats ska kontoägaren få ett e-postmeddelande med detaljer om din begäran.

Under tiden kan du hålla ett öga på alla förfrågningar du har skickat genom att klicka på "Kontoförfrågningar".

När kontoägaren har bekräftat kommer du att kunna komma åt kontot i menyn "Underkonton".