Kan ikke få adgang til kontoindstillinger

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Konti med et abonnement på 1000 søgeord eller mere har mulighed for at tilføje et ubegrænset antal brugere til deres konto. Når du tilføjer en bruger, er der mulighed for at gøre dem til en "Admin".

Hvad er forskellen mellem en Admin- og en Standard-bruger i AccuRanker?

Admin-brugere har adgang til kontoindstillingerne, mens standardbrugere ikke har. Det er den eneste forskel.

Hvordan kan jeg ændre en bruger fra Standard til Admin og omvendt?

Gå til Konto, og vælg "Brugere". Rediger den pågældende bruger, og aktiver eller deaktiver vedkommende som administrator.