Ikoner og symboler i AccuRanker

Sidst opdateret den tirsdag den 2. januar 2024

Hvilken indsigt giver AccuRanker's søgeordsliste?

Stjerne for notifikationer

Hvis du klikker på notifikationsstjernen for udvalgte søgeord på dashboardet, får du en notifikation, hver gang der sker en væsentlig ændring i placeringen. Læs mere om notifikationer i AccuRanker.

Tags

Tags kan knyttes til hvert søgeord. Det er en måde at kategorisere dine søgeord på i AccuRanker - for eksempel så et bestemt team nemt kan få adgang til dem.

Lær, hvordan du tagger søgeord.

Lokale resultater

Lokale resultater tæller som standard med i placeringen. Det er muligt at ignorere lokale resultater, når du uploader søgeord. Læs mere i afsnittet 'Ignorer lokale resultater' nedenfor om, hvordan du kan ignorere lokale resultater.

Ignorer lokale resultater

Denne indstilling vil ændre den måde, placeringer tælles og vises på i AccuRanker.

Hvis du vælger denne indstilling, kan det betyde, at du får andre resultater i AccuRanker end på søgemaskinens resultatside (SERP). Det skyldes, at når lokale resultater ignoreres, vil AccuRanker give de organiske placeringer for resultater direkte under den lokale pakke.

Læs mere om at ignorere lokale resultater.

Udvalgte uddrag

Featured snippets tæller også med i placeringen som standard, men kan også ignoreres.

Ignorer udvalgte uddrag

I lighed med ignorering af lokale resultater kan ignorering af featured snippets betyde, at dine placeringer i AccuRanker ikke afspejler dem på SERP. Det skyldes, at softwaren vil begynde at rangere fra det første organiske resultat, under featured snippet.

Ignorer i Share of Voice

Hvis du vælger denne indstilling, vil søgeordet ikke blive inkluderet i vores Share of Voice-målinger, der ofte bruges til brandnavn-søgeord.

Placering

Vælg den placering, du ønsker at målrette mod.

Side SERP-funktioner i AccuRanker

AccuRanker giver mulighed for at identificere flere SERP-funktioner, så du bedre kan forstå den søgemaskine, du målretter mod.

Læs mere om sporing af SERP-funktioner.

Titeltag og metabeskrivelse

Titeltagget og metabeskrivelsen viser de samme oplysninger, som vises på Google og Bing.

Foretrukken URL

Indstillingen foretrukken URL giver dig mulighed for at se, om søgemaskinerne sender trafik til den korrekte landingsside for dit søgeord. Hvis ikke, kan du ændre URL'en til den foretrukne for at få en bedre forståelse af, hvor meget trafik der kommer til din landingsside.

Søgninger

Denne funktion viser de gennemsnitlige månedlige søgninger på dine søgeord.

Klik på figuren for at se de faktiske tal pr. måned.

Live-søgning

Klik på forstørrelsesglas-ikonet for at lave en live-søgning med indstillingerne i AccuRanker, inklusive placeringen.

Du kan se effekten af denne funktion nedenfor - her har vi søgt efter pizza i New York.

Opdateringer efter behov

Opdater data på alle søgeord med et klik på en knap. AccuRanker er stolt af sin hastighed og nøjagtighed, så du har de nyeste data på ingen tid.

AccuRanker giver dig også mulighed for at opdatere individuelle søgeord. Det kan du gøre ved at klikke på opdateringsikonet yderst til højre for de enkelte søgeord.

Rank og synlighed ændrer sig over tid

Den grønne farve indikerer en positiv ændring i synlighed og ranking, mens rød viser en negativ ændring.

Foretrukken URL

AccuRanker kan også give dig besked, hvis søgemaskiner er begyndt at indeksere en anden URL end din foretrukne. Du kan se dette med kædelink-ikonerne i rød eller grøn.

Et rødt brudt link indikerer, at Google nu er begyndt at indeksere en anden URL end den foretrukne.

Grønne links betyder, at den foretrukne URL bruges til at indeksere dit websteds sider.

Husk, at AccuRanker tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode uden brug af kreditkortoplysninger. Så det betyder, at der ikke er nogen betingelser. Hvis du er interesseret i at teste AccuRanker selv, så tilmeld dig nu.