Tag Cloud

Sidst opdateret den lørdag den 6. januar 2024

Velkommen til Tag Cloud Help Guide, som besvarer almindelige spørgsmål om Tag Cloud. Du kan også finde de følgende artikler nyttige:

Hvad er mapper?

Mapper er en måde at organisere dine tags på i produktkategorier, placeringer, indholdstyper eller andre kategorier. Mapper og tags fungerer på samme måde som mapper og filer i et filsystem. Tallene i tabellen for hver mappe repræsenterer alle de søgeord, der findes på et tag i den pågældende mappe. Bemærk, at selv om det samme søgeord kan optræde på flere tags i den samme mappe, tælles hvert søgeord kun én gang i den samlede statistik.

Hvordan opretter jeg en mappe?

For at administrere mapper generelt skal du klikke på knappen 'Rediger mapper' i øverste højre hjørne. Øverst i tabellen ser du så teksten "Klik for at tilføje mappe...". Husk at gemme, når du er færdig med at tilføje mappen! Se diagrammet nedenfor.

Hvordan flytter jeg mange tags ind i en mappe på samme tid?

Klik først på 'Rediger mapper' i øverste højre hjørne. Find derefter de tags, du vil flytte, og klik på afkrydsningsfeltet ud for dem. Nu kan du enten trække og slippe dem i en mappe, eller klikke på "Flyt valgte" og vælge destinationsmappen, eller klikke på ikonet ved siden af destinationsmappen.

Hvorfor er der en "Uncategorized"-mappe?

Mappen Ikke kategoriseret indeholder alle tags, som endnu ikke er blevet flyttet til en mappe. Den forsvinder, når alle dine tags er blevet flyttet til en mappe. Den kan ikke omdøbes, men en workaround er at oprette en ny mappe med det ønskede navn og flytte alle tags til den mappe.

Hvad er forskellen på statiske og dynamiske tags?

Dynamiske tags er tags, der er baseret på regler, som anvendes dynamisk, hver gang et søgeord opdateres. Du kan definere disse regler, når du tilføjer tagget. Du kan f.eks. anvende et tag på alle søgeord, der indeholder sætningerne "udsalg" og "black-friday" i URL'en.

Statiske tags er tags, der anvendes manuelt på søgeord, og som først forsvinder, når du sletter dem. Statiske tags anvendes ofte, enten når man tilføjer nye søgeord, eller ved at oprette et filter på søgeordslisten og anvende tagget på alle søgeord inden for filteret.

Visuelt kan du skelne mellem statiske og dynamiske tags ved hjælp af deres farve. Statiske tags er grå, mens dynamiske tags er mørkeblå.

Hvordan sammenligner jeg forskellige tags og mapper?

Du kan sammenligne forskellige tags eller mapper med flere målinger ved at markere afkrydsningsfelterne ved siden af dem og trykke på knappen "Sammenlign valgte".

Hvordan får jeg vist historiske data for et tag/en mappe?

Den nemmeste måde at se historiske data på er enten:

1. Markere afkrydsningsfeltet ud for tagget/mappen og trykke på knappen "Sammenlign valgte".
  2. Hold musen over et tag/en mappe, og tryk på ikonet, der matcher oversigten.

Hvordan kan jeg omdøbe tags?

For at omdøbe et tag skal du holde musen over tagget og trykke på knappen "Rediger". Omdøb derefter tagget i den modal, der åbnes, og klik på "Gem".

Hvordan omdøber jeg mapper?

Følg disse trin for at omdøbe en mappe:

1. Gå til "Edit Mode" ved at klikke på knappen "Edit Folders" i øverste højre hjørne.
  2. Hold musen over mappen, og klik på knappen "Rediger" ved siden af den.
  3. Indtast det nye navn, og gem.

Hvad repræsenterer kolonnerne i tabellen?

Hver kolonne i tabellen repræsenterer aggregerede data for de matchende søgeord.

Tags: Dataene er aggregeret for alle søgeord, der har dette tag.

Mappe: Dataene er aggregeret for alle søgeord, der har et af tagsene i mappen eller undermappen. Hvert søgeord tælles kun én gang, selv om det har flere tags, der alle tilhører den samme mappe.

Beskrivelsen af hver kolonne er vist i tabellen nedenfor.

| Kolonne | Data for alle søgeord i det tilsvarende tag/mappe | | --- | --- | | Mappe | Indeholder mappe- eller tagnavnet. Hold musen over for at se indstillingerne for hver mappe/tag, f.eks. redigere, slette eller klikke på ikonet for at gå til søgeordslisten og se de tilsvarende søgeord. | Beskrivelse | En brugerdefineret beskrivelse, som brugeren kan indtaste for et tag/en mappe. | Enhed Fordelingen af søgeord for Desktop/Mobil. | Nøgleord Antallet af nøgleord. Klik på denne værdi for at se nøgleordene. | Opdagede søgeord Antallet af ikke-sporede søgeord, som AccuRanker har opdaget, og som hører til dette tag/denne mappe. Gælder kun for dynamiske tags. Klik for at se de opdagede søgeord. | Markedsposition | Det bedste domæne og din rang i forhold til konkurrenterne for dette tag/mappe - klik for at udvide. | AI SoV | Estimeret (månedligt) antal besøg baseret på søgevolumen og CTR - klik for at se udviklingen over tid. | SoV Share of Voice - klik for at se udviklingen over tid. | Average Rank | Den gennemsnitlige rang for søgeord - klik for at se udviklingen over tid. | Search Volume | Den samlede søgevolumen - klik for at se udviklingen over tid. | Trafikværdi | Den anslåede værdi af den trafik, der genereres af søgeordene i tagget/mappen, baseret på Share of Voice og Google Adwords cost-per-click - klik for at se udviklingen over tid. | Avg CTR | Gennemsnitlig klikrate - klik for at se udviklingen over tid. | Avg. Max CTR | Den gennemsnitlige Max CTR - klik for at se gennemsnittet for de 10 øverste placeringer. | Intent | Fordelingen af søgeintentioner for tagget/mappen - klik for at udvide den! | Vindere Antallet af søgeord, der er forbedret i rang siden sammenligningsdatoen - klik for at se søgeordene. | Tabere | Antallet af søgeord, der er forværret i rang siden sammenligningsdatoen - klik for at se søgeordene. | Ranking distribution | Fordelingen af rangeringer for søgeord - klik for at udvide den. | Above the fold | Antallet af søgeord, der rangerer over folden - klik for at se udviklingen over tid. |

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen af tags og mapper?

Du kan ændre rækkefølgen af tags/mapper ved at klikke på den kolonne, du vil sortere efter, på samme måde som med søgeordslisten.

Det er ikke muligt at angive en brugerdefineret rækkefølge eller at trække og slippe mapperne og beholde den rækkefølge. Rækkefølgen vil altid være efter en af kolonnerne, som standard efter antallet af nøgleord.

Hvordan skjuler/viser jeg kolonner i tabellen?

Du kan skjule/vise kolonner ved at klikke på knappen "Tabelindstillinger" og vælge de ønskede kolonner.

Hvorfor er der ingen Share of Voice-kolonne?

Share of Voice-kolonnen er som standard slået fra, da vi anbefaler brugerne at bruge AI Share of Voice i stedet. Nogle brugere ønsker måske stadig at bruge Share of Voice - i så fald kan du slå kolonnen til i "Tabelindstillinger".

Hvorfor kan jeg ikke have det samme tag i forskellige mapper?

Det er ikke muligt at skelne mellem disse tags andre steder i platformen, hvis de har det samme navn. Vi anbefaler, at du laver mere specifikke tags for at undgå navngivningskonflikter.