Download af rapporter

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan kan jeg downloade en rapport i AccuRanker?

Trin 1)

Gå til listen over søgeord for det domæne, du vil have rapporten for.

Trin 2)

Vælg de datoer, du vil sammenligne, og eventuelle filtre, du vil føje til din rapport.

Trin 3)

Klik på "Download rapport".

Trin 4)

Vælg rapporttype(CSV, Excel, Sheets eller PDF), rapportskabelon, sprog og e-mail, hvis du ønsker det.

Når du er færdig, skal du blot klikke på "Download", og det er det!

Vil du gerne vide, hvordan du eksporterer AccuRankers data til Google Spreadsheets? Læs retningslinjerne for, hvordan du opretter Google Spreadsheet-rapporter.