Google-regnearksrapporter

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

Hvordan kan jeg eksportere AccuRankers data til et Google-regneark?

Trin 1)

Gå til listen over søgeord for det domæne, du vil eksportere data fra, og vælg "Download rapport".

Trin 2)

Vælg "Google Spreadsheets" under Report Type, og klik på download.

Trin 3)

Hvis du ikke har oprettet en Google Drive-konto, vil du blive bedt om at gøre det.

Trin 4)

Når du har oprettet forbindelse til Google Drev, skal du blot klikke på Download rapport i søgeordslisten, vælge Google-regneark og derefter klikke på download.

Trin 5)

Når rapporten er oprettet, skal du gå ind på den tilsluttede Google Drev-konto for at få adgang til rapporten.

Kan jeg slette en Google Drev-forbindelse?

Hvis du vil fjerne din Google Drev-forbindelse, skal du gå til Profil i øverste højre hjørne og vælge Fjern forbindelse under Google Drev-forbindelse.

Hvis du gerne vil dele en rapport som et link - læs mere om Public Report i AccuRanker. Alternativt, hvis du selv vil læse mere om rapporter, så gå til vores hjælpesektion.

Læs mere her

Øg din synlighed
Øg din synlighed, øg din forretning

Øg din synlighed, øg din forretning

Udforsk verdens hurtigste og mest præcise rank tracker for dybdegående SEO-indsigt. Aftal et møde for at afdække væksttaktikker, der skiller dig ud i det digitale landskab.
Planlæg et møde
Luk