Sporing af søgeord til Baidu

Sidst opdateret den fredag den 24. november 2023

I denne guide finder du alt, hvad du behøver at vide om sporing af søgeord på Baidu.

Hvordan sporer jeg søgeord for Baidu i AccuRanker?

Du kan tilføje søgeord til at spore for Baidu for ethvert domæne, du har i AccuRanker. Det anbefales at have en kinesisk version af din hjemmeside, hvis du er på det kinesiske marked, da Baidu favoriserer hjemmesider på kinesisk.

Når du tilføjer dine søgeord, skal du vælge Kina som søgelokalitet, da Baidu kun er tilgængelig for det kinesiske marked.

Vælg Baidu som søgemaskine, og om du vil spore for desktop, mobile enheder eller begge dele. Hvis du vælger både stationære og mobile enheder, vil hvert søgeord blive talt med to gange.

Placeringsspecifikke placeringer er i øjeblikket ikke tilgængelige for Baidu.